Nedräkning - 4 dagar kvar!

Idag har vi varit på 3-års kalas igen. Det var jättetrevligt och alla barnen fikade först duktigt och sen lekte de. Hoppas det går lika bra på Theos kalas på torsdag... har kallat in min mamma som lite hjälp ifall att Lucas kommer att vara vaken, då är det rätt bökigt att fixa allt och ta hand om honom och Theo. Känns bra, ska nu förbereda lite med bakning och sen fiskdammspåsar. Theo är så glad att nästa gång är det hans tur att fylla år, längtar till torsdagen! Jag med :)

Efter kalaset skulle vi åkt på glöggmys, men var tyvärr ganska trötta och så ringde svärmor och frågade om hon fick komma en stund, så vi åkte hem istället. Skulle velat åka men ibland är det krångligt när man försöker få till sömnen för lillen så att han orkar hela dagen. Som det är nu sover han oftast 9-12 och 14-15 eller 9-10 + 12-13 + 15-16...... Lite olika alltså 2 eller 3 gånger per dag, men är oftast bara vaken 2 timmar sen är han trött!!

Tänkte prova en efterlysning! Är det någon som har en gammal gåstol på vinden/i källaren som ni vill låna ut/ sälja?
Vi har ju en gammal men idag höll Lucas på att trilla ur den, den är för låg eller så är han för lång.... Det var så nära att han vickade ur med huvudet före och svärmors hjärta hoppade långt upp i halsen. Lovade henne att han inte skulle få sitta i den mer!!

Nu - läsa Vi föräldrar och sen hänga tvätt!

Kommentarer
Postat av: TT

Vad mysigt med kalas!

Gratulera den lille store pöjken på torsdag från oss!

Kram

2008-12-08 @ 08:17:46
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Sanna

Oj, vad tjusigt du gjort, vad duktig du är!!

2008-12-08 @ 09:55:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0