Sluta med blöja...

Igår och idag har jag inte gjort mycket mer än att potträna Theo. Han ville det själv och var superstolt över sina fina kalsonger han fick istället för blöjorna! 

( Bakgrunden är att han alltid har bajsat på toaletten med ring, även kissat om vi sätter honom där men aldrig sagt till.)

 Fick tips att gå varje timme till pottan och försöka kissa och det fungerar jättebra. Igår kissade han precis varje gång och sen ville han även vara utan blöja på natten och det funkade bra. Idag lyckades maken missa tiden och han kissade på sig en gång.... Annars inga olyckor!

Men ska vi bara fortsätta att gå på toa varje timme eller ska vi vänta ut honom och låta det bli lite olyckor??? Svårt att veta tycker vi... Är superglad att det ändå går bra, men hoppas ändå på att han ska säga till snart. Enda gången han sagt till är när han ska bajsa men det har han ju alltid gjort, så det är inte direkt ett framsteg!!

Tar gärna emot tips och ideer!!

Upptäckte idag att Lucas har en tand till på G i överkäken, hoppas han inte känner av den så mycket!
Imorgon ska vi nog klä vår plastgran och lägga under paketen, ska bli jättemysigt!
Söndag ska jag faktiskt jobba, lovade att hoppa in så de som jobbar i vanliga fall kan få vara lite lediga innan jul, schysst va?? ;-)


Kommentarer
Postat av: mikaela T

Hej

Hej Theo! Det går ju jättebra. Vi körde före och innan intag av föda och sen lite däremellan. På eftermiddagarna gick vi varje timma. Richard sa inte heller till ibörjan utan det har kommit väldigt bra denna tredje vecka. Men har blöjor på natten. Theo är ju jätteduktig att klara sig på natten. Kommer han upp eller kissar han bara inte?

Hoppas ni får en underbar jul! Kram kram

2008-12-20 @ 16:49:34
Postat av: Sanna

Jag tror att det måste ske lite olyckor för att de ska förstå vad det handlar om, så var inte rädda för att vänta ut honom.

Maja har varit blöjfri på dagarna sedan i maj, men hon är ju inte som andra barn (=)), utan hon blev expert på att hålla sig istället. Kunde gå en hel dag utan att kissa. Enda gången som hon kissade på sig var om hon blev rejält arg, då kunde hon ibland inte hålla sig.

Det är ju jättebra att han klarar att hålla sig på natten. Maja har fortfarande blöja på natten, men det är nog mest för att vi inte har något skydd i sängen ännu. Oftast är blöjan torr efter natten.

2008-12-20 @ 17:28:49
URL: http://barbalala-barbalala.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0