Tisdag - Pinglandag

Idag fick vi i alla fall sovmorgon till 06, jippie!
Theo sov ända till telefonen ringde 7.30! Det var från polisen, vi anmälde att vi tagit hand om en duva i somras, och nu frågade de om anmälan var aktuell... Men den har vi lämnat till en duv"odlare" här Skälby så den kan de ta bort nu...

Skulle fått hit en kompis med barn på fm, men de var sjuka. Kändes faktiskt lite skönt då jag kunde fortsätta att baka och städa undan lite. Var och handlade till fisk-damms-påsarna också och även glassen som Theo ska bjuda på på dagis. Han älskar "Sitting Bull" den som har strössel på sig, så den ska han få med sig på torsdag.

Fick förresten istället hit en jobbarkompis som är jättefint höggravid på fika, så det var trevligt! Hoppas på att lilla bebisen väntar till efter nyår för de vill dom gärna!! Tydligen är de jättehårda på FK just nu med havandeskapspenning och även sjukskrivning så jag är nog glad att mina graviditeter är över!!

På eftermiddagen åkte vi till Pinglan (Öppen förskola) och fikade, lekte och var med på sångstund. Vi träffas där varje vecka, 3 mammor med barn och det är så mysigt. Just nu lite lagom med folk också.... Hem och lagade tortellini efter önskemål av tonåringen här i huset och Theo tyckte det var jättegott och ett roligt namn på maten. Skjutsade till hockeyträning men hämtning ställer svärmor upp på. Den är kl 23 och det är faktiskt rätt sent när man har småbarn som vaknar kl 5.... Tycker det är väldigt sent för han ska också upp till skolan imorgon, går upp 6.45 för att hinna med bussen till andra sidan stan. Har bestämt sig för val av gymnasie, det blir Västerås Fria med inriktning på räddningstjänst!

Ikväll har vi slagit in alla Theos födelsedagspresenter och imorgon blir det lite pulande till här hemma inför kalaset på torsdag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0