Pepparkaksbak!!

Idag var vi bjudna hem till min jobbarkompis för att baka pepparkakor. Theo längtade hela dagen tills det var dags att åka. Hennes barn är lite drygt 4 och 1,5 år, och det var kul att se dem leka så bra. Började med lite glögg och julmusik, så mysigt, pynta fint hade hon också hunnit gjort. Pepparkaksbaket gick bra, Theo tröttnade iofs efter en plåt men hennes stora kille bakade så duktigt, hennes lilla åt massa deg... Killarna lekte med Blixten och hans kompisar och sen fikade vi med kaffe och pepparkakorna. Var så mysigt och ville inte åka hem, men var ju tvungna till slut!

Kom hem och maken dök precis efter oss upp med mat från Red Chili, mycket gott! Nu blir det planering inför morgondagen. Vi har nämligen en födelsedag att fira - makens! Han ska få joggingskor han önskat sig och sen mitt överraskningsfoto på killarna! Ska förbereda frukost på sängen, tom stora killen kommer upp och sjunger då bara han får gå och lägga sig igen! På eftermiddagen kommer närmaste släkten, på lite tårta och annat sött (jag slängde ihop en kladdkaka i morse) och det är alltid lika trevligt!

Igår var vi till sjukgymnasten och det gick jättebra. Var i en stor jympasal så Theo kunde springa och sparka boll, hoppa studsmatta, hänga i ringar m.m. Lucas skrevs av så det var sista besöket för honom där. Men nästa vecka ska stora killen dit med sin brutna fotled. Gipset är ju borta nu och det ska tränas lite försiktigt.

Tog en sväng förbi min mamma och fick fika, och sen på em gick vi ut på en promenad precis när det började skymma, både för att Lucas skulle sova men också för att visa Theo att man kan vara ute i mörkret. Han är lite rädd och säger -gå försiktigt, när man ska gå ut i mörkret. Sen kom granntjejen på 5 år in och lekte över en timma. Vi hade sångstund och de sjöng så duktigt och Lucas fick sitta och spela med maraccas det gillar han!!

Nu blir det en film och nåt gott till!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0