Året som gick....

Liten summering:

I januari opererades Theo för sin dubbeltumme, sövdes och gipsades. Det var det jobbigaste jag varit med om som mamma och det enda postiva var att han var så otroligt duktig och inte alls rädd för sjukhus eller doktorer efteråt trots att det blev en jobbig pärs för oss alla. Var sen hemma i 6 veckor med honom och hans gipsade arm, gipset åkte av 3 ggr - akutgipsning blev det då!

När han väl var återställd så var jag hemma med havandeskapspenning och semesterdagar och väntade på bebis, och väntade och väntade!!! Gick över tiden med 19 dagar och ut kom vår stora Lucas...5070gr & 57cm  
Det var årets bästa händelse!

Sommaren tillbringade vi hemma med lite renovering av huset, bad i poolen och besök på Parken Zoo. Lugnt och skönt och alla mådde bara bra! Vädret var väl helt ok som jag minns det? Theo lärde sig att cykla och fick en egen liten cykel med stödhjul som han gjorde kvarteret osäkert med!!
Barnen fick också en kusin och jag blev moster, häftigt och denna lilla härliga tjej har varit jättego och stoltare mamma får man leta efter!

På hösten hade vi Lucas dop som gick jättebra och sen lilla kusinens dop så vi träffade många släktingar som man annars inte ser... Barnen och jag tog en tur till Åland och min farmor och det var jättekul, Theo pratar fortfarande om henne. 

Theo fick nya dagiskompisar och blev helt plötsligt äldst i gruppen och verkar trivas bra med det också. Han älskar ju små barn och bebisar så det passar honom bra.

I november  var det makens födelsedag och därefter Theos födelsedag som firades med första "kompiskalaset" som gick jättebra, Blixten tårta och allt!

Precis innan jul när jullovet började så tog vi tag i pottträningen och nu är Theo helt blöjfri, så skönt och dags att beställa en mindre soptunna igen! Hihi!

Därefter kom julafton med hela släkten här, bara lite för mycket paket annars mycket god mat och såå kul att träffas och umgås särskilt när det blir fler och fler barn i släkten!

Året avslutades med en nyårsafton hemma i bekvämlighetens tecken, 3 rätters middag och raketer och svärmor här. Riktigt skönt och supergoa glada barn! Dock trötta, båda sov redan kl 20.30!

Lite bilder från nyårsafton:



Kollar på tomtebloss:


Nyårsmaten:


GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA HÄRLIGA 2009!!!

Oj glömde nyårslöftet! Ska springa tjejmilen i höst :)  Har ni nåt nyårslöfte?

Kommentarer
Postat av: TT

Åh, du lever drömmen man gjorde för ca 25 år sedan!

Ha en riktigt god start på nya året, så får vi planera en fisketur eller stughelg till våren! Kram till er alla!

2009-01-02 @ 23:09:36
URL: http://tyratok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0