Helgstädning...

Är det bara vi???? Som aldrig orkar städa i veckorna utan alltid får ägna några timmar av helgen till att städa ordentligt? I veckorna hinns bara matlagning, tvätt och en släng med dammsugaren då och då med, inget mer. Lika tråkigt är det varje vecka, men skönt om man tar tag i det båda två för då går det ganska fort. Nu är det gjort i alla fall...

Började dagen med träning, körde hårt och sen duschade jag och kom hem pigg och fräsch... Lite trött var jag för Lucas vaknade 5.30 idag, sov iofs hela natten igen och det ska man väl vara glad för.... men det är tidigt!
Håller på att plockar lite också bland alla grejer som ska säljas på loppis, det blir lite barngrejer och kläder, tyger och påslakan och gardiner.

Theo är så gosig hela tiden, vill mysa och gosa och säger -Du är världens bästa mamma, och - Jag älskar alla! Han är så otroligt duktig med pottan också, behöver aldrig säga till eller fråga han fixar det galant, även nätterna klarar han helt.

Lucas är också helt underbar, han är bara go och glad, idag somnade han i min famn, kanske även tidiga morgonen var tuff för honom med.... Han snackar och vinkar och skrattar! Vilken liten buse....!

Idag satt grabbarna i Lucas säng och lekte:


Förresten hur kan man lägga in filmklipp i sin blogg? Någon?

Imorgon - bada med Lucas ( och Malin & Emma), hmmmm inget mer!?

Kommentarer
Postat av: Lina

Vi har också jämt städningen kvar till helgen, så tråkigt.



Hoppas ni får en bra dag



Kram

2009-01-26 @ 08:41:28
URL: http://filippamamma.blogg.se/
Postat av: TT

Klart det blir städning på helgerna nu när man jobbar som man gör, om inte herr E får ett ryck en vardag förstås.

Klart vi ska fiska! Kramar

2009-01-26 @ 12:59:16
URL: http://tyratok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0