Hockeytokig!

Lite sovmorgon idag, 7.30 var klockan när vi vaknade! Rätt skönt då jag hostat en del under natten och inte riktigt fått sova. Har kommit i rensartagen här hemma, inspirerad av svärmor som ska flytta och håller på och packar/rensar, tog tag i badrummet igår. Medicinskåpet och klädkammaren fick sin lilla piff idag, och även skötbordet en rejäl uppfräschning med kontaktpapper.

Idag har vi återigen varit ute på vår lilla skridskobana på baksidan (för er som missat det står vår pool kvar efter sommaren och har riktigt bra is, den ska slängas sen) Theo är superduktig på att åka och han tycker det är så kul. Spelar med puck och klubba och åker riktigt bra. När han sen kommer in så leker han med hockeygubbar (såna från ishockeyspel) och är helt upptagen med dem. Lucas vill gärna ha dem  men han får inte!! Lite för vassa...

Lucas knäckte koden med giraff-leksaken idag. Man ska stoppa en boll i munnen och så spelar den musik och bollen åker runt hela kroppen och ut på en fot. Han lyckades få upp bollen till munnen och till och med ändra greppet på bollen för att kunna skicka in den i munnen. Så häftigt att se!!

Nu - hamstra halstabletter att ha på nattduksbordet!


Kommentarer
Postat av: TT

Krya på dej! Kram!

2009-01-07 @ 08:27:56
URL: http://tyratok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0