Nattsvart!!

Idag var ingen bra dag, jag och maken vaknade och mådde ännu mer pyton. Men vi hade ändå bara huvudvärk, halsont och värk i kroppen, inget feber eller illamående eller kräkningar!  Barnen mådde bara bra så Theo fick gå till dagis som vanligt!

På em skulle maken åka till apoteket och köpa huvudvärkstabletter, återvänder hem efter 5 min och har kört in i baken på en bil ute på vägen. Det var blixthalka och han kunde inte stanna utan körde in i en bil framför som stod och väntade på att åka ut i korsningen... Riktigt illa!! Ingen gjorde ju illa sig men båda bilarna fick lite skador. (För er som inte vet köptes vår Ford helt ny för mindre än ett år sen, så det känns surt!!)

Just nu... bara tråkigt, tänker på alla kostnader.... Nya tag i morgon tror jag!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Åh vad trist! Vilken tur att ingen blev skadad. Jag vet hur det känns, Stefan krockade vår nya Saab ca 2 månader efter att vi köpt den och hela fronten förstördes. Vi hade dock väldigt bra försäkring och allt ordnade sig till det bästa. Hoppas det inte blir alltför dyrt.

2009-01-29 @ 22:05:45
URL: http://barbalala-barbalala.blogspot.com
Postat av: TT

Uuuj, hoppas ni är bra försäkrade!

Men tur det inte blev personskador, det är svårare att ersätta.

Men visst är det trist med utgifter som bara växer.

Kramar!

2009-01-29 @ 22:47:40
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Satu

Uhh, vad tråkigt!! Blev T mycket arg? :P

2009-01-30 @ 14:30:14
URL: http://satupoutiainen.blogspot.com/
Postat av: Linda P

Tack alla!! T blev inte så arg, mest besviken på sig själv och onödiga utgifter, finns ju annat man hellre lägger pengarna på. Verkar som att det kommer att gå på runt 6000kr!

2009-01-30 @ 14:43:16
URL: http://lyckligamammans.blogg.se/
Postat av: Satu

6000 kr?! Men fy!! :/. Det här är anledningen till varför jag inte vill ha bil, det är ju så himla dyrt att fixa dom när något pajjar! Och det gör det ju ett par ggr om året oftast... Skit tråkigt att höra iallafall!

2009-01-30 @ 23:24:27
URL: http://satupoutiainen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0