Träning!

Japp, äntligen blev mitt första träningspass för i år av. Åkte tidigare till jobbet för att hinna träna och duscha innan. Körde riktigt hårt i 1 timma, så skönt!! Dagen gick fort för det var fullt upp idag. En tjej var på upplärning också så det var lite roligt med nytt folk...

Kom hem och barnen blev jätteglada, strax efter kom granntjejen och hon och Theo (och Lucas) lekte så fint i över 2 timmar. De har kul tillsammans även om det skiljer mer än 2 år, hon är 5.5 år!! Theo imponerade på mej genom att fixa sin egen knäckemacka, drog fram sin stol till bänken och bredde sin egen macka (riktigt fint) och satte sig så nöjd och smaskade! Lagade lite god mat och nu blir det soffan med lite popcorn, nu är det slut med chipsen för ett tag!

Jag är ju en riktig chipsoman! Älskar chips och kan äta nästan hur mycket och hur ofta som helst. Men det är ju inte alls nyttigt för 5 öre så det är bara att inse att det kanske räcker med en påse varannan vecka, eller hur? Nu ska jag igång med träning och lite nyttigare matvanor och mer mellanmål!

Trevlig helg!!

Kommentarer
Postat av: TT

Jaha, ge mej ångest bara! :o)

När kommer raggan igång igen då, vet du det?

2009-01-10 @ 22:08:47
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: TT

Du är nominerad! :o)

Kram

2009-01-11 @ 11:50:13
URL: http://tyratok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0